2009-07-19

Magdalenos


Yra labai prieštaringi pasakojimai apie Šv. Magdaleną. Aš vietoj to, kad perpasakočiau juos, geriau parodysiu kelias Magdalenas (iš internetinės enciklopedijos - wikipedia). Ir gal bent kažkas taps aiškiau. Dar norėčiau pridurti, kad praėjus kiek laiko, po šio tinklaraščio paskelbimo, wikipedijos straipsnis pasikeitė. Bet mano pateikiami Magdalenų paveikslėliai išliko kaip wikipedia turinys.




Ir tokių "ŠV." Magdalenų, Snieguolių, Angelo ir velnio hibridžių, galite surasti iki šiol pažinčių svetainėse. Kodėl nerimtos mergužėlės mėgsta pažaisti religine tematika ar nekaltu įvaizdžiu, nežinau. Aš kiek mačiau, padariau išvadas, kad: "Ten kur šviesa, ten ir šešėliai". Bet pas jas asmeniškai neklausinėjau, kodėl jos užsivadina Magdalenomis ir ar tikrai tokie jų vardai. Nes į tokius klausimus, paprastai, niekas neatsakinėja ar išsisuka.

Dar norėčiau pridurti pavyzdį, kad visi suprastų, kas blogo su tokiomis "bezdžionėmis". Įsivaizduokite kažkas įskrenda į jūsų kambary, suplasnojęs juodais sparnais. Kregždė! Iš pradžių pagalvojate nudžiugęs. Na, juk kregždė gan mielas gyvūnas. Bet staiga... nuotaika greit pasikeičia, nes atidžiau pasižiūrėjus į sparnus, išaiškėja, kad tai mažas šikšnosparnis... Kuris bjauriai žviegia, lyg skerdžiamas, ir rodo savo aštrius dantis. Jo kūnu laipioja parazitai, o jūsų atmintyje sukasi įvairiausi kraupūs pasakojimai apie šiuos keistus sutvėrimus. Taip gali sugesti nuomonė ir apie kregždę, jei šikšnosparniai bus vadinami kregždėmis ir atvirkščiai. Tiesa, geriau pagalvojus, gali būti ir priešingai. Pamatęs juodą, pradedi vertinti ir skirti baltą. Bet tas juodo pažinimas labai jau nemielas. Ir kartais kelia daug abejonių ar apskritai reikalingas. Tik čia jau kita tema, todėl apie tai nerašysiu.

Rekomenduoju:
http://MagdalenaToday.com/blog
Ir turėčiau pridėti tiesioginę nuorodą į dainą su Karyn Williams. Nes tai kaip pateikta šioje svetainėje, nors ji pati atrodo gražiai, kvepia prekyba žmonėmis bei primena rabinus, blogąja prasme.

Atkreipiu dėmesį, kad žemiau yra apklausa šia tema.

Į pradžią.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą